Sæt musik på hverdagen og få mere sex!

Det er ikke nogen nyhed, at musik kan have stor indflydelse på vores følelser og humør. Er du forelsket og i dansehumør, kan energien tage uanede højder, hvis din yndlingssang spilles i radioen. Er du derimod ulykkeligt forelsket eller har kærestesorger, skal der ikke mange følelsesladede sjælere til, før tårerne triller ned af kinderne. Her på ChriChri-redaktionen kan et old school sing-a-long hit vende op og ned på stemningen, hvis der er travlt.

“Er du forelsket og i dansehumør, kan energien tage uanede højder, hvis din yndlingssang spilles i radioen”

Sonos og Apple Music har lavet undersøgelsen ”Music Makes It Home” for at finde ud af, hvad der egentligt sker i hjemmet, når der spilles musik. Resultatet er bemærkelsesværdigt, og der er uden tvivl mange fordele ved at lade tonerne flyde!

I gennemsnit tilbringer folk, der lytter til musik i hjemmet 3 timer og 13 minutter mere sammen ugentligt sammenlignet med dem, der ikke lytter til musik inden for deres egne fire vægge. Derudover knytter man tættere bånd og føler en større intimitet med dem, man bor sammen med. 67% af testpersonerne oplevede, at de dyrkede mere sex og flere følte sig desuden mere elskede.

“67% af testpersonerne oplevede, at de dyrkede mere sex og flere følte sig desuden mere elskede”

Ydermere er de huslige pligter nemmere at få klaret, og 50% af deltagerne fandt større nydelse i at tilberede måltider, hvis du tilsætter nogle af dine yndlingsrytmer.

Kort sagt: Musik er lykken! Så næste gang du skal svinge støvsugeren eller trænger til lidt kvalitetstid med din elskede, så skru en ekstra tand op for musikken!

 

Kilde: http://musicmakesithome.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt