[single_post_category_name]

10 fantastiske ting du kan gøre alene

Nogle gange kan vi være så fokuserede på at få udfyldt hvert eneste minut i vores dag sammen med andre mennesker, at vi glemmer at trække os lidt tilbage og skabe noget ”mig-tid”. Når du bruger tiden alene, er du nemlig med til at genoplade dine mentale batterier, hvilket vi alle sammen har brug for. Så sørg for at at sætte dig selv i fokus og lad dig inspirere af disse 10 fantastiske ting, som du kan gøre alene.

1. Rejs og oplev

Når du rejser med andre, ender du ofte med at gå på kompromis med dig selv, da det kan være svært at blive enige om, hvad I skal se og opleve. Rejser du alene, får du derimod helt selv lov til at planlægge agendaen – Hvor skal du spise? Hvad skal du se? Hvad skal du opleve?

2. Forkæl dig selv med en spa-dag

Alenetid skal også være forkælelse, og findes der en bedre måde at forkæle sig selv på end at tage en spa-dag? Slap af og book eventuelt en massage. Vi er sikre på, at du fortjener det 🙂

3. Serietid

Oh yes! Smid stængerne op og brug hele dagen på at se dine yndlingsserier. Der er ingen til at forstyrre dig, og du kan se alle de afsnit, du har lyst til.

4. Udfordr dit hoved

Trænger du til lidt hjernegymnastik? Så udfordr dig selv med en Sudoko, en Rubik-terning eller en god omgang krydsord. Vi ved, at det kan lyde lidt nørdet, men når man først er kommet i gang, så kan man altså hurtigt blive bidt af det. Prøv selv!

5. Afprøv en ny træningsform

Det kan ofte være lidt grænseoverskridende at afprøve nye træningsformer sammen med sine veninder – især hvis de allerede har afprøvet dem. Derfor opfordrer vi dig nu til at afprøve nye træningsformer alene, så er du sikker på, at det ikke bliver akavet, hvis du laver øvelserne forkert 😉

6. Shopping!

Yaaay! Vores favoritord – Nyd din alenetid med en shoppedag hvor kun du er i fokus. Du skal ikke vente på, at dine veninder prøver 17 kjoler, og omvendt skal de heller ikke vente på dig. Du får altså lov til at tage din shoppedag i dit helt eget tempo. 

7. Tag et dejligt langt bad

Aaarhh….. Nyd et dejligt langt bad, og nyd at du har tid til det.

8. Vær kreativ i køkkenet

Var det noget med at afprøve dine mad-skills i køkkenet? Forkæl dig selv med en skøn, sød sag (Se hvilke søde sager, vi savler over her) eller måske en lækker middag? (Se de lækreste middagsopskrifter her).

9. Tag på museum

Oplev din by og de museer, som hører til. Mange af os glemmer at besøge nogle af de fantastiske museer, som vores byer faktisk tilbyder, og det er en kæmpe fejl. Tag derfor dig selv under armen og oplev alle de smukke kunstværker, der gemmer sig rundt omkring i byen.

10. It’s selfie time

Ja, du kan lige så godt indrømme det. Du har helt sikkert taget en selfie i ny og næ, og nu hvor du har hele dagen med dig selv, så er der masser af tid til at tage den helt perfekte selfie. Så frem med iPhonen og snap amok – så har du også fået dit næste profilbillede i hus 🙂


Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide