5 danske film vi elsker!

Der er de seneste år kommet rigtig mange gode film til, og vi elsker at lukke omverdenen ude og blive en del af et fremmede, ukendt univers.
Men selv om film som Inception, Intastella og The Revernant er fantastsike film, så har man nogengange bare brug for bare at slå hjernen fra og se en god dansk “feel good” film uden de store fordybningskrav. Vi har fundet 5 af vores ultimative yndlings filmklassikere frem til jer, som vi skal ligge os små grine til på vores fridag.


Den eneste Ene

Filmen der ikke behøver meget mere introduktion end overskriften. Den har givet os mange gode grin, og “så fuck fuck da” bliver bare ved med at være sjovt ..


Sover Dolly på ryggen?

De to hovedrolleindehavere er måske to af de bedste, vi har herhjemme. Vi elsker ‘Sover Dolly på ryggen’ og en fridag sammen Nikolaj Lie Kaas.


Nynne

Endnu en klassiker som ikke kan andet end at få dig i godt humør! Er man bare det mindste i tvivl om, hvorvidt man har styr på sit liv eller ej er denne film et must see to feel better! Mille Dinesen gør det fantastisk i rollen som vores alle sammens Nynne!


Fidibus

En film fyldt med sjove citater og flotte mennsker. Ud over det, så skuffer en komedie af Hella Joof sjælendt, og det er heller ikke tilfældet her. 


Blinkende lygter

Ja… Do we need to say more? Måske en af de bedste danske film nogensinde… 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være