Derfor skal du ikke være venner med din eks på Facebook

Det er fristende at stalke sin eks på Facebook… ikke? Du skal bare lige finde ud af, hvad han går og laver, og om han stadig er single. Hvis du på en eller anden måde kunne sikre dig, at han ikke er kommet videre endnu, så ville du være meget lykkeligere – eller ville du?

Slet ham

Du skal nok lige genoverveje, hvorvidt det er en klog idé at snuse rundt på hans profil. Match.com har i 2015 lavet et ”Singles in America”-studie med 5.500 singler. Det viste sig, at de singler, som IKKE holdt sig opdateret på sine ekskærester via. sociale medier, var 73% mere tilbøjelige til at være glade, end dem, som gjorde.

Det må vist være et solidt bevis på, at stalking af din eks er spild af både tid og energi. Derfor foreslår vi, at du lader ham være fortid og sletter ham fra din venneliste! Ellers har du altså sværere ved at blive glad igen.

LÆS OGSÅ: “Broken Heart Syndrom”: Kan man virkelig dø af et knust hjerte?

Hvordan bliver du glad?

Når nu vi er i gang med disse hårdkogte facts, viste studiet også andre spændende ting!
Ønsker du at være mere glad og lykkelig, er der flere ting, du kan gøre:

  • Madlavning og socialisering over drinks og sport/træning er de beskæftigelser, folk oftest siger gør dem glade.
  • At gå ud 6 aftener i løbet af ugen gjorde 536% af deltagerne glade sammenlignet med dem, som ikke gik lige så meget ud.
  • Dem, der tog ud og spiste på restaurant, havde tendens til at være gladere, mens de som spiste fastfood havde større tilbøjelighed til at være ulykkelige.

LÆS OGSÅ: 12 single-typer vi alle kender!

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide