Dit maj horoskop: Jomfru

Det er andre, der sætter dagsordenen, du bliver holdt uden for beslutninger, og man planlægger omkring dig. Det bliver derfor ikke den letteste måned, for du har det nemlig bedst, når du selv har kontrollen. Fokusér i stedet på din fritid. Du kan planlægge mange sjove arrangementer. Du vil få det sjovt og blive inspireret. 

Du har en tendens til at tage jobbet med hjem, og da der er en del udfordringer på den front, kan du være noget svær at være sammen med. Hæng dig ikke i detaljer, men prøv i stedet at tage et skridt tilbage og se tingene udefra eller tag en timeout for dig selv. Hvis du ikke er i et forhold, vil du opleve, at kærligheden kommer, når du mindst venter. Er du opsøgende og aktiv, sker der ikke så meget desværre.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: : Tvilling og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide