Dit maj horoskop: Krebs

Du har det bedst, når du har kontrol over tingene, men det er ikke alt, du vil være i stand til at forudse. Giv lidt slip! Nye, spændende muligheder vil nemlig åbne sig, og det betyder ikke, at du helt er overgivet til tilfældighederne. En gammel ven kan atter komme ind i dit liv, og det bliver både sjovt og glædeligt.

Det er vigtigt for dig, at du og din partner taler godt sammen, og at der er en god forståelse mellem jer. Der må gerne ske lidt ud over det sædvanlige, så arranger noget spændende som I kan være fælles om. Er du ikke i et forhold, bliver du tiltrukket af intelligens mere end udseende. Det er vigtigt, at du føler dig udfordret og ikke kommer til at kede dig. Du bør ikke være tilbageholdende og bange for at tage initiativ.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide