Life&Beyond

Dit maj horoskop: Løven

Du nyder at være aktiv og bliver irritabel, når du bliver nødt til at sætte tempoet ned. Hvis du vil, kan du med held søge et nyt job. I dette vil der være særlig opmærksomhed på dine evner til at samarbejde og lede andre. Der er et par ting, som du må tage dig af i din bolig, og det gør dig ikke i godt humør – tværtimod. 

For dig, der er i et parforhold, vil du opleve, at du kan gå og blive irritabel og sur på din partner. Det kan være de mindste ting, der udløser det. Der er ikke så meget at gøre ved det, men hold lidt igen når du kan, for det skaber problemer. Vær dog åben om det, som du virkelig ikke kan leve med. Er du single, ser det straks anderledes ud! Der er mulighed for romantik først på måneden. Misforståelser kan dog opstå senere.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling og Vandbærer

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

%MCEPASTEBIN%

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *