Dit maj horoskop: Skorpion

Fokus ligger lige nu på samarbejde og netværk. Lyt til de mennesker du møder. De kan åbne op for nye muligheder og døre. Det er vigtigt, at du er ekstra social, for det er gennem andre, du vil opnå dine mål. Alle former for forretningsaftaler vil vise sig at være særlig positive – både for dig og for den modsatte part. 

Hvis du er single, kan det blive en virkelig dejlig måned – især først på perioden. Et møde kan hurtigt udvikle sig og blive meget spændende. Der er dog også en chance for, at det er ovre, nærmest inden det er begyndt, og det skyldes, at du siger fra. Har du en partner, vil I nyde at gå ud sammen. Det giver en pause fra alle de dagligdagens rutiner. Du kan blive lidt kritisk, men måske har der mere noget med dig selv at gøre…

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vædder og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet