Dit maj horoskop: Skorpion

Fokus ligger lige nu på samarbejde og netværk. Lyt til de mennesker du møder. De kan åbne op for nye muligheder og døre. Det er vigtigt, at du er ekstra social, for det er gennem andre, du vil opnå dine mål. Alle former for forretningsaftaler vil vise sig at være særlig positive – både for dig og for den modsatte part. 

Hvis du er single, kan det blive en virkelig dejlig måned – især først på perioden. Et møde kan hurtigt udvikle sig og blive meget spændende. Der er dog også en chance for, at det er ovre, nærmest inden det er begyndt, og det skyldes, at du siger fra. Har du en partner, vil I nyde at gå ud sammen. Det giver en pause fra alle de dagligdagens rutiner. Du kan blive lidt kritisk, men måske har der mere noget med dig selv at gøre…

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vædder og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være