Dit maj horoskop: Skytte

Du har en tendens til at se begrænsninger frem for muligheder, hvilket er synd, for du har mange gode ressourcer. Lad dig ikke påvirke af andres mening, men find din indre styrke og stædighed frem. Det er nødvendigt, at du laver nogle delmål, da du ellers hurtigt vil føle dig udkørt. Find på spændende boligprojekter.

I det daglige fungerer du og din partner godt sammen. I nyder at have fælles opgaver, hvor I også har mulighed for at få en god snak. Der er en skøn harmoni imellem jer, så i det hele taget bliver det en dejlig og let måned. Hvis du ikke er i et forhold, vil forårsforelskelsen lade vente på sig. Misforståelser opstår, og du vil mene, at dem, du møder, er alt for ustabile. Tag lidt let på tingene og regn ikke med noget seriøst.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Jomfru og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og