[single_post_category_name]

Dit maj horoskop: Stenbuk

Du er ikke villig til at gå på kompromis, og det gør dig i stand til at få nogle gode gennembrud. Det er en god ide, hvis du gør en lille status, så du kan se, om du nu også er på rette kurs. Se gerne på dine fremtidige mål, måske er der noget, der skal ændres. Du har ingen grund til at føle dig skyldig over noget du gør.

Find din mere diplomatiske og fleksible side frem, så vil det nemlig gå meget bedre mellem dig og din partner. Du kan være utrolig direkte, og det kan være sårende, også selvom du ikke mener det så slemt. Der er en dejlig tiltrækning mellem jer, som I bør give jer hen til. Er du single, så vil du fortrinsvis møde en partner gennem familie eller venner. Det kan også være en tidligere flirt, der atter dukker op i dit liv.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide