Dit maj horoskop: Tvilling

Måneden er særlig god til planlægning og oprydning. Du skal ikke forvente at komme langt med nye projekter, da du er ikke helt så skarp, som du plejer. Dit forhold til andre mennesker vil også være mere kompliceret end ellers. Det kniber med tålmodigheden, men der er desværre ikke så meget, du kan gøre. Hyg dig med gode venner!

Du og din partner kan stå langt fra hinanden – det er ikke let at blive enige om noget. Du vil helt sikkert mene, at det er ham, der er ufleksibel og til dels også kedelig. Pas på med, at du ikke får sagt noget, som du senere kommer til at fortryde. Er du single, vil du være så kritisk, at du ikke lader nogen komme tæt på. Det kan også knibe med selvværdet – derfor vil du holde dig lidt tilbage og ikke være så flirtende som ellers.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte eller Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide