Life&Beyond

Dit maj horoskop: Tyren

Træd et skridt tilbage og følg op på dine projekter. Du kan begå fejl, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom og tjekker dine ting en ekstra gang. Det er ikke altid let for dig at komme igennem med det, du ønsker. Du må forberede dig på, at andre vil stå i vejen. Det bedste, du kan gøre, er, at vente. Tingene løser sig nemlig senere.

Der er stor fokus på kærlighed og parforhold – på den dejlige, positive måde. Det er ingen tvivl om, at du kan finde en partner, hvis du er single. Det kræver dog, at du selv tager initiativet. Når der er noget, du vil have, skal du derfor ikke holde dig tilbage. For dig, der er i et forhold, bliver det en særlig sensitiv og dejlig måned. Du har brug for nærhed, og du er meget optaget af din partner og jeres forhold.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte eller Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *