Life&Beyond

Dit maj horoskop: Vædderen

Selvom det kan virke som om, at du må træde et par skridt tilbage, vil du rent faktisk nå tættere på dine mål. Du må træffe beslutninger omkring karriere og arbejde. Er du nu, du skal videre eller måske tilmelde dig en uddannelse eller kurser? Der vil være mennesker, som du har brug for at trække dig tilbage fra. 

Efter en måned med sjov og flirt, bliver det nu mere seriøst. Det bliver stillet krav til dig, og du må træffe beslutninger. Du kan have flere at vælge imellem, hvis du er single, men her skal du passe på med ikke at blive for kritisk. Du kan ende op alene, fordi der ikke er nogen, der er god nok. Er du i et parforhold, kan der opstå en mindre krise. Det er vigtigt, at I taler om tingene, og at du lægger låg på dit temperament.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk eller Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *