Dit maj horoskop: Vægt

Du inspireres af at være sammen med andre og ved at møde nye mennesker. Impulsive invitationer er faktisk de bedste, da du ikke kan nå at have nogle forventninger. Vent gerne med at begynde på noget nyt. For at få succes skal der nemlig grundig planlægning til. Økonomisk kan du indgå nogle meget lukrative aftaler. 

Der er ingen tvivl om, at du og din partner taler godt sammen. I er virkelig på bølgelængde, vil de samme ting og nyder hinandens selskab. Derfor kan I også lægge nogle gode fælles mål. Hvis I tænker over at flytte, så vil det også være muligt. Er du single, er det vigtigt, at en potentiel partner har noget at byde på i form af intelligens og venskab. Du kommer hurtigt til at kede dig, og du har brug for kvalificeret modspil.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tyr og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og