Life&Beyond

Dit maj horoskop: Vandmand

Ikke alle projekter kommer lige godt fra start. Det betyder dog ikke, at du skal give op. Tag dig tid til det og få noget ro omkring dig, så kan du lettere bryde udfordringerne. Hvis du går med tanker om at flytte, så kan du med held begynde at planlægge. Du er god til at indgå aftaler, og tingene kan ske meget hurtigt.

Du kan være lidt egoistisk, hvilket faktisk også er ok. Der er ingen tvivl om, at når du selv har det godt, så har du nemlig også mere overskud til dit parforhold. Inden du træffet beslutninger, der angår jer begge, så tal med din partner, ellers ender det med gniderier. Du er ikke til pjat, derfor er der heller ikke let at få dig med ud på en date. Det skal være noget ganske særligt, før du har lyst til at kaste dig ud i noget.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *