[single_post_category_name]

Glædelig 1. maj: Hvordan skal din dag se ud?

Så blev det søndag, og 1. maj, som for nogen skal fejres med en tur i Fælledparken, hvor den for andre står på søndagshygge i sengen med serier og pizza. Hvad end du er til, så har vi samlet 5 skønne ting, du kan lave på denne dejlige dag.

1. Arbejdernes internationale kampdag

D. 1. maj bliver altid fejret verden over, men i vores yndige land er dagen bedst kendt som arbejdernes internationale kampdag! Måske er du en af de mange mennesker, som samles i Fælledparken og fejrer solidaritet og frihed? Det har nogle af os her fra redaktionen i hvert fald tænkt os at gøre, og så krydser vi bare fingre for at kunne nyde forårssolen på ægte picnic manér med en kølig cider i hånden.

2. Gør som franskmændene

Selvom det altid er skønt med en festlig dag, så har Frankrig altså en endnu mere skøn tradition. Franskmændene har nemlig gjort det til en tradition (helt tilbage fra 1560’erne) at dele liljekonvaller ud på alle gader og stræder d. 1. maj. De forærer de små lykkebringere til deres hjertes udkårne (eller bare en som de har kært) som et symbol på held og lykke, og den søde tanke er vi altså vilde med – vi er faktisk vilde med alt, som har noget med blomster og gaver at gøre! Måske du lige nu tænker på én, som ville blive glad for en sød lille hilsen?

LÆS OGSÅ: Picnicsteder i København

3. Tømmermænd og pizza

Nu skal vi heller ikke glemme en af de vigtigste traditioner, som ikke har noget med datoen at gøre, MEN har noget med ugedagen at gøre – nemlig ’søndag i sengen’! Søndag er vel altid en lille form for helligdag, hvor du med god samvittighed kan slippe afsted med at lave absolut ingenting hele dagen. Har du tømmermænd, og sundays cravings? så skal du helt sikkert prøve den her lækre pizza. Yum!

4. Serietid

Ingen søndag uden serie-marathon! Husk at søndag også er dagen, hvor du har tid til at få set din yndlingsserie. Vi kan blandt andet afsløre at Game of Thrones jo er ude med deres nye sæson, så har du endnu ikke set første afsnit af sæson 6, så er det altså bare med at komme i gang.

5. We love brunch

Søndag er også altid en oplagt mulighed for at prøve alle de fine brunchsteder af med din veninde, kæreste, mor eller en anden heldig person. Og i virkeligheden bør søndagens vigtigste ærinde netop ikke være større end at bestemme sig for byen bedste brunch-udvalg, vel? Se vores brunchfavoritter lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide