[single_post_category_name]

Anmeldelse af: Perfekt hud

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer bog anmeldelser, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne måned anmeldt bogen: Perfekt hud.

____

Ole Henriksen har arbejdet med hudpleje i mere end 40 år. I ”Perfekt hud” giver han tips til, hvordan du kommer af med tør hud, sart hud, uren hud, rosacea, akne, eller rynker. Bogen indeholder også opskrifter på hjemmelavede olier og masker til din ansigtsbehandling og gode råd til din kost, der giver en smuk hud.

”Perfekt hud” er i høj grad en guide til anvendelsen af Ole Henriksens produkter og efter at have læst bogen, har jeg fået lyst til at prøve nogle af de mange hudplejeprodukter. Men selvom bogen kan bruges som en guide, så er jeg alligevel i tvivl om, hvilke produkter, jeg skal vælge. I nogle afsnit giver Ole Henriksen nemlig konkrete råd til, hvilke af hans produkter du skal bruge, hvis du for eksempel lider af sart hud, mens han i andre afsnit nøjes med at fortælle, hvilke ingredienser du skal kigge efter i dine hudplejeprodukter for at komme dit problem til livs. Personligt synes jeg, at det kan være uoverskueligt at skulle finde hudplejeprodukter med de rigtige ingredienser, for markedet er jo stort, så hvordan finder man frem til de rigtige produkter? Jeg savner derfor et komplet overblik over hvilke af Ole Henriksens produkter, der skal bruges til de forskellige typer hudproblemer.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: En perfekt datter

Der er ingen tvivl om, at ”Perfekt hud” er en flot og anvendelig bog, men du får mest ud af den, hvis du enten bruger eller gerne vil prøve Ole Henriksens produkter. 

”Perfekt hud” kan købes hos boghandlere landet over.
Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på Instagram under navnet @boginspiration.dk eller på Twitter under navnet @boginspiration.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide