Sådan holder du den bedste sommerfest

Der er ikke mange måneder til, at sommeren endelig er over os, og med sommeren kommer ofte en kavalkade af skønne fester, men hvordan holder man den allerbedste af slagsen? Det giver vi dig svaret på lige her!
Mad
 

Team ChriChri er lidt af nogle foodies. Derfor er maden virkelig vigtigt i vores bog, og det gør ikke noget, at der er kredset lidt ekstra omkring det. En af vores favoritter er Anora, som serverer fokuseret, velanrettet nordisk mad med inspiration fra det franske køkken. 

Konceptet hos Anora er ganske enkelt: Man vælger enten 6, 9 eller 12 serveringer, alt efter hvad man er til. Det hele bliver anrettet som sharefood, så du og dine gæster kommer hinanden ved. Det er i virkeligheden en popup-restaurant, hvor alt bliver tilberedt, anrettet og serveret på din location. Smart og nemt!


Drikke

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse med både mad og drikke. Har du ikke lige budgettet til at levere begge dele, kan du købe ind til velkomstdrinks og nogle flasker vin til middagen. Herefter kan du lade drikkevarer være for gæsternes egen regning.

Er du derimod den glade giver, har vi her en lækker drinks-guide, som du kan lade dig inspirere af. Du kan eventuelt skrive nogle af dem ned på en tavle, så du og dine gæster kan mixe hele natten. 

[Galleri er udgået]

Pynt

Lad dine gæster blive imponeret allerede ved første øjekast, og sørg for, at der er pyntet smukt op! Om du vil køre et bestemt tema eller blot nøjes med at pynte elegant op med balloner og lir, er helt op til dig. Derudover er det en god ide at bestemme dig for, om du vil køre den nemme ”haveløsning” med hyggelige paptallerkener og papkrus eller i stedet ønsker ”selskabsløsningen” med smukke tallerkener og vinglas. Vi har samlet et par inspirationsbilleder i galleriet ovenfor, derudover kan du finde inspiration til din opdækning her, her og her.


Musik

Musik er helt sikkert vejen frem til en god fest. Sørg for at lave to playlister – en til selve middagen og en til efter middagen. På den måde sørger du for at holde en dejlig stemning ved middagsbordet, men du sikrer også, at der kommer gang i festen senere.

Så har vi kun en ting at sige: God fest!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være