Sådan slipper du væk fra en dårlig date 

Dates kan være rigtig gode, men de kan altså også være rigtig dårlige…

Faktisk er der få ting, der er værre end at sidde gennem et helt måltid eller en eller anden åndssvag aktivitet, mens du inderligt ønsker, at du havde lyttet til din mavefornemmelse og var blevet hjemme på sofaen (hvor ingen kan terrorisere dig med en hel times akavet personlig samtale). I tilfælde af at din date er totalt mislykket, kan du altid bare se din date i øjnene og høfligt og ærligt sige: “Hør, det her fungerer ikke for mig. Jeg vil derfor gå hjem, men hav en god aften!” Er du ikke så ligefrem, kan du dog i stedet benytte en af disse luskede taktikker til at smutte på magisk vis, så han ikke engang vil være klar over, at du har forladt daten, førend du er sikkert hjemme hos dig selv…alene…præcis som du kan lide det.

– Forny den klassiske “Min veninde har lige ringet , og hun har været ude for en ulykke” ved at få din ven eller veninde til at iscenesætte en reel nødsituation uden for restauranten. Det skal helst ikke være alt for alarmerende, da det ville være uheldigt at indblande politi eller ambulancefolk. Men måske et klodset fald og en forstuvet ankel ville være alvorligt nok til, at du er nødt til at forlade din date (og samtidig vil du være dagens heltinde i de tilstedeværendes øjne). 

– eller endnu bedre… Få to af dine venner til at komme hen på samme restaurant, som hvor din date skal foregå og få dem til at iscenesætte et dramatisk break-up, så du er nødt til at forlade restauranten sammen med din veninde. Hvis en af dem endda kaster sin drink i hovedet på den anden, vil det kun bidrage til dramatikken! Situationen er ikke kun en gevaldig mood killer, men hvis din date beder dig om at blive efter at have vidnet sådan et grusomt brud, kan du være sikker på, at han er sociopat, og så bør du jo slet ikke date ham.

– Efter at have taget en enkelt bid af din mad, kan du diskret knibe dig selv i kinderne, så de bliver røde og udbryde: “Åh nej, se! Jeg må have fået en eller anden form for allergisk reaktion!”  Hvis din date undrer sig over, at du har bestilt noget, som du tydeligvis er allergisk over for, kan du bare sige, at det havde du helt glemt, eller… Uuuups, du var slet ikke klar over, at der var peanuts i sovsen…

– Inden din date spiser du et måltid med meget kål eller løg, så du midt under daten kan tage dig til maven og prutte rigtig højt, hvorefter du med ansigtet i skyldbetyngede folder siger: “Åååååh nej, var det mig??!” Dette er selvfølgelig kun en mulighed, hvis du ikke har noget imod at gøre dig selv en smule til grin…men hey, alle prutter jo, ikk’? Din date vil højst sandsynligt være tilbageholdende i forhold til at bede dig om at blive, når du så tydeligt oplever gastriske uroligheder.

– Aftaler du og din date, at I skal gå en tur i en park, kan du flirtende foreslå, at I leger gemmeleg. Det er en god måde, hvorpå du kan søge væk, mens han tæller, men i stedet for at gemme dig tager du hjem og gemmer dig for evigt og altid.

– Er I i biffen, kan du foreslå at hente flere popcorn, men i virkeligheden lusker du hjem. Han vil synes, at du er betænksom og omsorgsfuld, at du sådan tilbyder at misse et par minutter af filmen for at sørge for snacks, og så er der samtidig en chance for, at han ikke lige med det samme vil bemærke, hvor længe du rent faktisk har været væk, fordi (1) han kan ikke lige tage sin telefon frem for at tjekke klokken og (2) han vil være så opslugt af filmen, at han ikke vil tænke over, at du er usædvanligt længe om at hente popcorn.

– Kig din date dybt i øjnene med et tænksomt ansigtsudtryk, vent et øjeblik og sig så: “Jeg har lige fået menstruation. Det er vigtigt, at jeg går hjem lige nu”. Ikke alene vil han tro, at du har nogle helt crazy superkræfter at du sådan kan vide, hvornår du helt præcist får din menstruation (we wish), men hvem vil holde på en kvinde, som uden tvivl bare helst vil hjem på sofaen og ikke lave andet end at menstruere?

– Når du kaprer en taxi eller en Uber, skal du sørge for at din date sætter sig ind i bilen først, luk døren og send bilen væk. Nøglen til, at dette trick skal lykkes, er at gøre det så hurtigt, at han ikke når at registrere, du ikke også skal med. Og så skal du selvfølgelig sørge for at komme væk så hurtigt som muligt, så han ikke har mulighed for at bede chaufføren om at stoppe eller vende om.

– Undskyld dig selv med at du lige må ud på toilettet og rette din makeup. Inden daten har du aftalt med en veninde, at hun på et tidspunkt undervejs sniger sig ind på restaurantens toilet, hvor I bytter plads, og hun vender tilbage til bordet, hvor din date venter på dig. Når han forvirret påpeger, at hun er en anden, skal din veninde svare: “Seriøst? Jeg har lige taget læbestift på, og nu kan du ikke genkende mig?” Hvis ikke det virker, vil din date tænke, at både du og din veninde er for underlige og vil selv søge mod nærmeste udgang.

– Hvis I befinder jer et sted med mange mennesker, kan du dukke dig og forsvinde i mængden, søge mod den første og den bedste udgang du ser og aldrig se dig tilbage. Dette er muligvis den nemmeste måde at slippe væk fra en dårlig date, da du bogstaveligt talt bare går din vej. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke har har iklædt dig et eller andet opsigtsvækkende… 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide