[single_post_category_name]

Dit juni horoskop: Fisk

Du har mange drømme og ønsker, men du vil føle, at der bliver spændet ben for dig uanset, hvad du prøver. Det kan også være svært for dig at finde ud af, hvor du gerne vil hen og, hvad du har lyst til. Fokuser på noget andet, når dine tanker begynder at køre i ring, det hele vil nemlig løse sig, og inden længe vil du se klart.

Et nyt forhold er ikke, hvad det ser ud til, desværre. Du tillægger nemlig den potentielle partner langt mere, end denne kan leve op til. Vær derfor forsigtig med, hvad du kaster dig ud i. Er du i et forhold, så kan det ikke undgås, at der opstår nogle udfordringer. Det skyldes faktisk mest dig, og derfor er det vigtigt, at du er åben og kommunikere, så din partner ikke skal gætte sig til, hvad det er, du egentlig vil.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Krebsen og Vægten

 
Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide