[single_post_category_name]

Dit juni horoskop: Jomfru

I begyndelse af juni vil du opleve, at der er en del spændinger. Det bedste du kan gøre er at træffe de beslutninger, du ved, der faktisk skal til. Se på, hvad det er, du ønsker at sætte som mål og bevæg dig så fremad mod dette. Det skal være sjovt, ellers er du ikke på rette kurs, men der skal også arbejdes hård.

Der er også beslutninger der skal træffes omkring parforhold og kærlighed. Er du lige der, hvor du gerne vil være? Det er dit ansvar, hvis du er utilfreds. Du kan stille spørgsmålstegn ved tidligere beslutninger og med god grund. Er du single, så går det straks lettere med at finde harmoni og romantik. Det er vigtigt for dig, at du føler dig tryg og, at du kan tale med en kommende partner. Du kan virkelig blive forelsket.

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: Skorpionen og Vædderen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide