Dit juni horoskop: Krebs

Du vil føle, at du får masser af ny energi samtidig med, at du for alvor kan få fat i og bruge dine personlige ressourcer. Hold dig ikke tilbage, men kast dig ud i nye projekter og opgaver, som du føler for. Det er ikke alle, der er lige hjælpsomme eller venlige, men tag dig ikke af det, der er tale om misundelse. 

Da du er særlig charmerende og udadvendt, vil du virke meget tiltrækkende på andre. Det kan føre til et spændende møde, hvor det slår gnister mellem jer. Du kan forelske dig, og det er ikke en mulighed at tage det stille og roligt, men du kan blive såret. Du og din partner har mulighed for at bringe fornyelse ind i jeres forhold. Der er ikke noget, der kan forblive det samme – især ikke, hvis det ikke fungerer.

Din bedste veninde er: Tyren

Din bedste flirt er: Fisken og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og