Dit juni horoskop: Skorpion

Slip kontrollen og lad dig føre lidt med. Det åbner op for nyd muligheder, du ikke har tænkt over. Du vil opleve, at du kan rette op på tidligere fejl og få gamle opgaver og projekter afsluttet. Du får en virkelig god ny energi, så at side stille er ikke en mulighed for dig. Overblik er vigtigt, så kan du slægge lidt på strukturen. 

Som måneden skrider frem vil du opleve, at der kommer en mere og mere positiv fokus på kærlighed og parforhold. Er du single så vær åben og udadvendt. Der vil være flere, der er interesseret i at inviterer dig ud. Du kan blive meget forelsket. Hvis du er i et forhold, så er der harmoni. Det gælder også, selvom I kan have haft en prøvende tid. Der løses op for tingene, og det giver en dejlig fornyelse og dynamik i jeres forhold.

Din bedste veninde er: Vædderen

Din bedste flirt er: Vandbæreren og Krebsen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og