Dit juni horoskop: Skytte

Det er dig selv, der er ansvarlig for din udvikling på jobbet og din glæde generelt. Du har det med at lægge begrænsninger og forhindringer for dig selv. Du vil dog opleve, at det nu bliver lidt lettere, og det bør du udnytte til at gøre en status. Økonomisk er der en god fokus. Du kan tjene flere penge end normalt i denne måned. 

Hvis du er single, vil du have mere held med at date end tidligere. Der er mulighed for mere end en dejlig flirt. Du er god til at tale med andre, men det er også vigtigt, at du selv føler dig tryg nok til at dele af dig selv. Du og din partner vil få mere tid sammen, og der vil være færre magtkampe. Få talt om de ting, der eventuelt har været af udfordringer i jeres forhold, det er nemlig nu, I kan tage store skridt fremad.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Vædderen og Fisken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og