Dit juni horoskop: Stenbuk

Der har været svære valg, du har måtte træffe. Du vil opleve at tingene nu løser sig, og du får lettere ved at navigerer i opgaver og projekter. Du kan være noget sort/hvid når du har med andre mennesker at gøre. Mister du tålmodigheden så sørg for, at du trækker dig i stedet for at skabe konflikter – for din egen skyld. 

Der er stor fokus på dit parforhold. Tal sammen med din partner i det daglige, så I er sikre på, at I er enige. Du har brug for fælleskab og nærhed, og det må du melde klart og tydligt ud. Der opstår ikke problemer, med mindre du selv skaber dem. Hvis du er single, kan du stå over for nogle valg. Din logik og tanker vil et, mens dit hjerte vil noget helt andet. Det er værd at tage en chance, men hold alligevel lidt igen og pas på dig selv.

 

Din bedste veninde er: Tvillingen

Din bedste flirt er: Tyren og Skytten

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet