Life&Beyond

Dit juni horoskop: Tyren

Du vil se en bedring i din økonomi, eller som minimum færre uforudsete regninger. Det betyder ikke, at du så skal begynde at bruge alt, hvad du har. Du må forberede dig på overraskelser i det daglige, aftaler eller møder der ændres, forsinkelser mv. Nye og spændende døre vil åbnes, så det er ikke dårligt med lidt forandring. 

Det bliver meget lettere for dig og din partner og blive enige. I taler godt sammen, og der er en bedre forståelse mellem jer, end der har været længe. I kan med stor succes gøre en lille status over jeres forhold, og lægge spændende fremtidige planer. Er du single, så vil du få lettere ved at tale med og møde interessante potentielle partere. Dem du møder kan være tøvende, men det vil kun være til en start så giv plads.

Din bedste veninde er: Vægten

Din bedste flirt er: Jomfru eller Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *