Life&Beyond

Dit juni horoskop: Vædderen

Dit juni horoskop: Vædderen

Der er mange ting, der falder på plads for dig i denne måned. Noget løser sig af sig selv, men du må hjælpe enkelte projekter på vej. Du får travlt, men det arbejde du lægger i dine opgaver bliver belønnet. Du kan udvide dit netværk betydeligt, og det bliver ikke kedeligt, du inspireres og trives godt sammen med andre.

Hvis du på det seneste har oplevet modstand, når det gælder kærlighed og parforhold, vil du nu få mange interessante tilbud. Der er masser af mulighed for flirt, og det bliver ikke kedeligt. Tidligere er det måske dig, der har skulle tage initiativet, men nu kan du forvente, at det er dig, der bliver jagtet. Er du allerede i et parforhold, vil du opleve, at din partner er mere ”på”, han tager initiativ, og du kan føle dig som kvinde med stort K.

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skytte eller Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *