Dit juni horoskop: Vægt

Alt, hvad der er nyt, spændende og anderledes vil fange din opmærksomhed. Der skal ske noget, ellers kommer du hurtigt til at kede dig. Der er ingen tvivl om, du kan komme langt i de næste måneder, ideerne er mange og du føler dig både inspireret og energisk. Du har faktisk slet ikke tid til at holde lang sommerferie.

Tal med dem du møder, hvis du er single, der vil nemlig dukke dejlige muligheder op, når du mindst venter det. Det er vigtigt for dig, at der ikke kun er tale om fysisk tiltrækning, det skal være en, du har noget tilfælles med, som kan udfordrer dig, på den gode måde. Har du en partner så sørg for, at I bruger tid sammen. Der er en god harmoni imellem jer, og I kan lægge nogle spændende planer. I taler godt sammen, og han er samtidig en god ven.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Stenbukken og Tyren

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og