Dit juni horoskop: Vandbæren

Har du først en ide om, hvad du gerne vil, så er der ikke meget, der kan stoppe dig. Du kæmper gerne for din sag og finder det endda inspirerende og spændende. Nye projekter vil komme særdeles godt fra start. Når det kommer til økonomi, så vil du få en ekstra indtjening, men du kan lige så hurtigt bruge pengene igen. 

Aftal med din partner, nogle projekter, som I kan være fælles om. Du har brug for at være aktiv, for at der sker noget, og i stedet for at bruge yderligere tid hver for sig, er det gavnligt for jer at være sammen. Din partner er god til at komme med råd, og I kan løse tidligere uenigheder. Er du single, så er du desværre lidt overladt til at lade en eventuel partner tage initiativet. Kærligheden kan du ikke planlægge lige nu.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Tvillingen og Løve 

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet