[single_post_category_name]

Husker du mor?

København er verdens cykel-by nummer 1! Til gengæld indtager københavnerne bundplaceringen, når det kommer til at huske mor på Mors Dag – piiiiiinligt! Faktisk har næsten hver tredje københavner aldrig nogensinde fejret denne dag sammen med deres mor, og kun hver femte københavner planlægger at gøre det i år! En dag som ellers burde være en dag fyldt med blomster, chokolade, kærlighedserklæringer og kvalitetstid.  

Hvis man så tager ja-hatten på og lidt kreativt kombinerer de to informationer, så får man verdens første cykelkasseløb som skal hylde og ære mor! ”The Pandora Tour” afholdes på søndag d. 8. Maj kl. 11 i København af Pandora med smukke Szhirley som vært. Her kan du tage din mor under armen til en unik oplevelse som er gratis gennem Team ChriChri (først til mølle princippet). Læs mere om det lige her.  

Som altid er der delte meninger om disse opreklamerede dage som Mors Dag, Valentins Dag, Fars Dag osv. osv., men her på redaktionen er vi enige om, at vi måske ikke altid er så gode til at huske mor, som vi bør være, og derfor er det måske meget rart med en årlig lille reminder! Det er trods alt hendes fortjeneste, at vi overhovedet er til, ikke?  

LÆS OGSÅ: 10 gaver din mor vil blive glad for på Mors dag  

I morges satte vi os til at brainstorme idéer over morgenkaffen, og vi kom både frem til søde tankegange og dårlige samvittigheder over alt dét, som vi aldrig har gjort. Men det kan vi heldigvis nå at rette op på i år!

1. Sig det med blomster! Det er bare altid en god idé, og hvis du synes, at en enkelt buket er lidt for originalt og kedeligt, så er InterFlora jo kommet med den geniale idé, at du kan købe et “Posy” abonnement, så du kan sørge for, at din mor altid får leveret friske blomster lige til døren fx ugentligt eller bare en gang om måneden! Det er jo nærmest mange gaver i én lille gave – helt fantastisk! 🙂

2. Brunch og kvalitetstid! Din mor vil helt sikkert elske en hyggelig morgenstund sammen med dig, hvor du kun sætter tid af til hende. Den idé kan du forme lige på den måde, som passer bedst til dig og din mor – det kunne f.eks. være en brunchtallerken på en café, picnic i parken, haven eller på altanen, nybagte boller fra bageren eller måske lidt DIY i køkkenet, hvor I sammen hygger jer over madlavningen! 

3. Fedt man, SPA! Søndag er hellig og både med eller uden tømmermænd, så er en omgang wellness og velvære velfortjent efter en lang uge! Der findes et utal af muligheder i alle prislejder rundt omkring i landet, så der hersker ingen tvivl om, at du helt sikkert vil kunne finde noget budgetvenligt. Så kan I nyd omgivelserne, stemningen og hinanden i fred og ro!

Nu ved du i hvert fald, hvordan vi hver især på redaktionen har tænkt os at bruge dagen med vores mor, men måske du er endnu mere kreativ? Skulle du alligevel have glemt, hvor meget din mor egentlig fortjener lidt opmærksomhed, så har vi fundet en sød lille video frem til dig. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide