Vi møder Veronica Maggio, og vi er vilde med hende og hendes musik!

ChriChri har mødt den blonde, smukke og talentfulde svenske sangerinde, Veronica Maggio, som gjorde sin debut med singlen “Dumpa mig”, hvor hun hurtigt blev ugens store hit! Du kender hende i hvert fald helt sikkert for hendes single “Jag Kommer” fra år 2011, som hurtigt blev en vaskeægte ørehænger i hele Skandinavien.

I fredags d. 6 maj kunne Veronica  på sin egen Facebook-side fortælle hele Danmark, at hendes nye album “Den första är alltid gratis” endelig er ude, og vi har hørt samtlige sange på repeat lige siden! En ægte sommer-stemning har ramt os 🙂 I den anledning mødtes vi med Veronica på Illum Rooftop i det bagende solskin for at stille hende nogle spørgsmål. Så hvis du vil vide lidt mere om den populære sangerinde, så er det nu!

Hvilket budskab vil du gerne sende os lyttere med din musik?

Jeg vil gerne bringe følelser frem i folk! Jeg ville elske at være politisk eller at sende et budskab, og jeg har faktisk prøvet det, men jeg er ikke god til den vinkel. Jeg elsker film og musik, som virkelig får mig til at føle noget, og som er melankolske. Folk skal kunne relatere til min musik, så de måske får lyst til at danse, græde, løbe, eller hvad end min musik bringer frem i dem.

Hvilket hit har været det største for dig?

Det må helt bestemt være “Jag Kommer”. Alle lyttede til den på én og samme gang!

Du er jo på vej på turné – hvad har været din mest mindeværdige koncertoplevelse?

Jeg tror faktisk, at i hvert fald én af de bedste var Roskilde Festival! Jeg har fem koncerter, som jeg husker soleklart, og Roskilde er bestemt én af dem, fordi jeg selv kom på festivalen, da jeg var yngre, og jeg havde aldrig nogensinde turde drømme om, at jeg selv ville stå på scenen en dag. Jeg husker det tydeligt. Alting var som en drøm. Jeg kan huske, at jeg næsten følte, at jeg ikke havde adgang backstage, så det var helt sikkert en drøm, der gik i opfyldelse på en eller anden mærkelig måde. Jeg kan også huske, at jeg så nogle optagelser og billeder fra publikums synsvinkel, og jeg var helt forbavset over, hvor mange mennesker der egentlig var. Dér var jeg glad og stolt!

Det lyder jo også som en drøm. Er der en bagside af medaljen?

Jeg synes, at det er virkelig svært at slukke for sin “arbejds-hjerne”. Du tænker konstant på dit arbejde eller dømmer dig selv og tænker på, hvad du kunne have gjort bedre eller anderledes. Det er hårdt ikke at være kritisk, når du ser billeder af dig selv eller lytter til din egen musik.

Har du selv et idol, som inspirerer dig på samme måde, som du inspirer andre?

Jeg har mange. Men underligt nok så er min stilguru eller whatever faktisk Debbie Harry. Jeg har altid elsket hende! Da jeg var yngre, lyttede jeg egentlig slet ikke til hendes musik. Jeg elskede bare hende, hendes karisma og hendes outfits! Hun var virkelig i en eller anden power position, som jeg elskede- i dag lytter jeg også til musikken. Derudover er der en rigtig cool svensk forfatter, der hedder Bodil Malmsten, som jeg virkelig godt kan lide.

Bortset fra at du naturligvis er en fantastisk sangerinde og sangskriver, hvad vil du så ellers sige, at du er virkelig god til?

Hmm. Jeg er virkelig god til at analysere mennesker – det er en gave, som jeg har. At finde ud af hvordan folk virkelig er, hvad de kan lide, hvad de ikke kan lide og generelt at læse folk.

Hvad er du så virkelig dårlig til?

Alt hvad der har noget at gøre med at komme til tiden! Det er jeg ekstremt dårligt til. Og så mister jeg altid ting! Sådan mere personligt er jeg rigtig konfliksky, og jeg vil gerne undgå alle former for konflikter, hvis jeg kan.

Hvordan jonglerer du mellem din karriere og dit personlige liv? 

Det er selvfølgelig også en af bagsiderne af medaljen ved det her job. Du kan være så mentalt fanget i din karriere, at du nogle gange er en smule fraværende i dit familieliv. Selv om jeg er der, så er jeg der måske ikke helt mentalt. Jeg synes, at jeg klarer det meget godt, men når der er mange koncerter, er det rigtig hårdt, men så tager jeg nogle gange min søn, Bosse, med rundt, og det elsker han! I hverdagen arbejder jeg og skriver sange i studiet fra kl. 9 – 17, og så er det ikke så svært. Så henter jeg ham bare efter arbejde ligesom alle andre mødre.

Hvordan ville du beskrive den perfekte dag for dig?

Jeg har mere end én. Jeg har en perfekt dag med min søn, og så har jeg en perfekt arbejdsdag! Det er to forskellige ting. Jeg er typen, som ikke kan sidde stille, så min søn og jeg laver altid noget og tager på ture, når vi er sammen. Engang tog vi en tur til Island – bare mig og ham. Jeg har det bedst, hvis jeg konstant er i bevægelse! Mine mest perfekte ferier er, når jeg vågner op, har en bil, kører lige derhen jeg vil og tager tingene, som de kommer. 

Dit nye album er lige udkommet. Er der et overordnet budskab i de sange?

Det synes jeg, at der er. Det var faktisk ikke min mening, men jeg synes, at de handler om at være en bedre person. At gøre noget for at være en bedre person og at sige fra over for mine indre dæmoner. Jeg har debatteret med mig selv, om hvorvidt jeg gerne vil ændre mig, men ikke kan, eller hvorvidt jeg kan ændre mig, men ikke vil. Så det handler om den dialog, man har med sig selv.

Er der emner, som du med vilje undgår at skrive om? 

Jeg har lavet mindst to break-up albums, som har handlet om specifikke forhold, og det har jeg virkelig fået nok af nu, så det undgik jeg helt bestemt. Derudover ville jeg også undgå at “romantisere min ungdom”, som jeg også føler, at jeg allerede har gjort. Teksterne skulle føles næsten skræmmende og personlige at skrive. Det var mine mål. 

Er der et marked, som ville være en drøm for dig at indtage? 

Det virker som en kliché at sige USA, men det ville jo være cool! Det ville være virkelig sjovt at slå igennem i et asiatisk land som Japan eller lignende, fordi der er så mange kulturelle forskelle. De er så høflige, og på en sjov måde kan man virkelig mærke forskellen på os og dem. Jeg har et had-kærlighedsforhold til USA, fordi de politisk er helt underlige, men det er jo virkelig et smukt land, og jeg ville elske at køre på en roadtrip rundt i USA og tage på turné. 

Hvordan sørger du for at holde dit personlige liv så personligt og væk fra medierne?

Jeg tror, at min familie og min søn er den mest private del af mit liv. Jeg deler aldrig nogle billeder af min søn eller involvere ham i min karriere og pressen. Jeg føler, at han er hans egen person, og jeg vil ikke drage ham ind i noget, som han måske ikke har lyst til at være en del af senere i livet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være