Nedgradér ikke dine drømme for at tilpasse dem din virkelighed…

Facts

Kirsten Lynggaard Petersen 

Født i august 1991

Opvokset i Vejle, men bosat i København 

Life og Business Coach, blogger og frivillig business mentor 

…Men opgradér din virkelighed for at tilpasse dine drømme, og det er præcis, hvad jeg gjorde, da jeg startede min egen coachingvirksomhed, selv om flere prøvede at tale mig fra det.  

Mit hjerte var opsat på at ville hjælpe andre mennesker gennem coaching. Jeg var færdig med at lytte til min omgangskreds’ råd om, hvordan et ”rigtigt” liv skulle leves. Jeg var træt af at følge samfundets normer for, hvordan jeg skulle opføre mig, hvilken uddannelse jeg skulle tage, hvilket job, der så godt ud på cv’et, hvornår jeg skulle have børn for at passe ind etc. Jeg havde prøvet at leve et liv afstemt efter andres forventninger til mig og det eneste, der kom ud af det, var en sygemelding pga. stress. Derfor startede jeg min egen coachingvirksomhed en dejlig solskinsdag i marts 2015, da jeg var 23 år.

Da jeg havde taget den endelige beslutning om at starte virksomheden, ramte samfundets fordomme mig dog som en mur. Spørgsmålene begyndte at hobe sig op i mit hoved… Hvad har du som 23-årig at byde ind med? Kan du godt coache mennesker i så ung en alder? Tror du ikke, at det er bedre, at du venter og tager flere uddannelser, inden du starter virksomhed? Tror du ikke, at du skal have lidt mere livserfaring, inden du starter? Jeg blev ramt af en tvivlsfølelse. Var min drøm alligevel lidt for urealistisk, når det kom til stykket? Min omgangskreds viste mig ingen tillid. De prøvede at slukke min drøm. 

Min rebelske hjerne tog dog over, inden tvivlen fik magten ved hjælp af tanker som: Er du selv glad sådan helt inde i hjertet? Findes lykken på den trygge og sikre side af livet? Det svar jeg kom frem til var: ”Ikke for mig!”. De rådede mig til at leve et liv, som de ikke engang selv var boblende forelskede i. Jeg var optaget af at finde svar på, hvorfor så mange forsøgte at slukke min drøm, og svaret kom til mig under en af mine coachuddannelser: De forsøgte at slukke min drøm, fordi de inderst inde selv gik med noget af stor betydning i hjertet, som de ikke havde handlet på. Den information blev skelsættende for min fremdrift! 

Mange i min omgangskreds har rådet mig omkring livet, selvom de kun kendte til det ”rigtige” liv, som samfundet dikterer, at livet skal leves. Nu kan det måske lyde som om, at jeg er trodsig bare for at være det, og at jeg ikke tager imod råd fra andre, men sandheden er, at jeg tager imod råd fra alle. Uanset hvilke råd jeg får, ved jeg, at afsenderen giver det af bedste mening, og jeg sætter stor pris på den omtanke.

I forhold til den manglende tillid jeg blev mødt med af omverden, som jeg fik forvandlet til en slags trodsighed, fik jeg lavet et standardsvar til mig selv, jeg kunne bruge, hver gang jeg mødte en drømmeslukker: ”Jeg er nødt til at starte for at kunne blive ekspert i mit fag og for at få den praktiske erfaring, jeg har brug for. Hvis jeg vil have succes, må jeg ud og lave massive fejl.” Det blev en af måderne, hvorpå jeg gjorde op med andre menneskers holdninger og ikke mindst samfundets idealer.

I dag lever jeg et liv, hvor jeg glæder mig til at stå ud af sengen hver morgen, og det gør jeg, fordi jeg begyndte at bevæge mig uden for min egen komfortzone, og fordi jeg satsede på min drøm. Jeg har nu to coachuddannelser med i kufferten og kurser om bl.a. stresshåndtering, mens min omgangskreds også har større tiltro til min store drøm nu, fordi de begynder at kunne se resultaterne af min ihærdighed.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og