Køb designerkort og kys Sclerose farvel for 50 kr

Maj måned er ved at være slut og det samme er Frederiksberg Centrets maj-kampagne i kampen mod sclerose, men du kan stadig lige nå at kysse sclerose farvel!

Støt den gode sag og betal blot 50 kr. på mobilepay til 40 11 71 11, så modtager du til gengæld et sæt A5 kort tegnet af Simone Thorup, som har tegnet de sødeste små kyssende kaniner (Læs: husk at notere din adresse for levering af kortene!). Vi er på redaktionen helt vilde med alle hendes illustrationer – godt formål eller ej – og alt med nuttede elefanter, kaniner, giraffer eller bamser går lige i vores barnlige hjerter.

LÆS OGSÅ: Så er det i morgen at Simone Thorups babybog – & kort udkommer!

Sclerose er en forfærdelig sygdom, som faktisk hele 600 danskere får konstateret hvert år – og to ud af tre er kvinder! Du går helt sikkert rundt med tanken om, at noget så forfærdeligt altid kun sker for naboen, men lad os i stedet komme sygdommen i forkøbet! Du kender måske allerede en ven, kollega eller et familiemedlem som er ramt, og der findes ingen ord for den kamp, de kæmper. Så lad os kæmpe med dem!

Vi har støttet. Har du?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og