Måneden der gik på redaktionen

Så kom vi igennem april måned – og prøv engang at tænk.. Det er sommer lige om lidt! I april måned har vi virkelig kunne mærke længslen efter sommer og sol – det har været alt for koldt, blæsende, regnende og endda også sneende?! Kom igen Danmark!

Men nu ser det ud til at gå den rigtige vej og lige pludselig har vi glemt alt om de alt for kolde morgener og våde eftermiddage. April har været en dejlig måned, med dejlig meget fart på! Vi har været rigtig meget ude af huset, til en masse arrangementer og vi har nydt hinandens selskab i stor stil. Vil du se hvad der er gået ned på redaktionen i april måned, så kig med her!

På farten til lækre presse-arrangementer

I denne måned har vi virkelig haft fart på! Vi har været ude og vise flaget til rigtig mange arrangementer og pressevisninger, og det har simpelthen været så hyggeligt!

Vi var bl.a. på besøg i Ellos’ smukke showroom, med morgenmad fra ByOh, chokolade fra Peter Beier Chokolade og Choko Choko Yeah, mums! Så har vi været ude og øve os i at tage det perfekte Instagram billede, med Yelp Copenhagen, Vanløse Blues og Copenhagen By Me. Det var også i denne måned at ChriChri x Batavus cyklen blev lanceret landet over, wuhu! 

Det blev også til en tur på baristakursus med Tim Wendelboe, til pressedag hos Inside PR, til morgenmad hos Noise PR og et smut forbi Normann, som bød på blåt slik og et kig på deres Daily Fiction designkoncept. Mega sejt!

Insta take-over Rossopomodoro

Vi var så heldige at få lov at overtage Rossopomodoros Instagram for en dag, hvor vi blev snotforkælet i lækre omgivelser, med den lækreste mad (og drikke, selvfølgelig!) – vi kan forresten godt anbefale stedet, hold da op det var lækkert!

Tak for invitationen!

Vi rundede selvfølgelig også Zulu Awards, hvor vores lady boss strålede på den røde løber i hendes lækre kirsebær-kimono. Kontorets dedikerede Game of Thrones-fan, blev inviteret af HBO Nordic på premiere-visning af den nye sæson, i Imperial – spændingen var næsten ikke til at holde ud! Og sidst men ikke mindst udgav ChriChri Journal, Julie Wettergrens “Blomstrende Ideer”, med et brag af en lanceringsreception – med den absolut smukkeste udsmykning vi længe har set!

Vi tog hul på sommeren

Med et besøg hos Polhem PR, som viste os deres lækre sommernyheder – bl.a. denne sassy ananas-body, som vi crusher rimelig meget på! Ben&Jerrys sendte en bunke is-nyheder op på kontoret, som bestemt blev modtaget med kyshånd (især også fordi buddet var lige så meget snack som isen selv..) og som prikken over i’et, på en lidt for kold og skyet april måned, kom Vita Liberata på besøg og gav os en tiltrængt spraytan – lige hvad vi trængte til! Tusinde tak til jer alle for at bringe sommeren til kontoret! 

Christiane tog på last-minute ferie med sin bedste veninde

Og hold nu op hvor vi misundte hende! Et smut til Mallorca med sin bestie, kunne vi vidst alle sammen godt trænge til.. På trods af at det måske var lidt udfordrende at arbejde fra solsengen, så havde vi bestemt ikke ondt af hende ;))

Ny klummeskribet: Nikolaj Stokholm – og hans store nyhed!

Vi sagde velkommen til endnu et mandligt medlem, her på redaktionen! Den hylende morsomme Nikolaj Stokholm, som du sikkert kender fra Sjit Happens, blev en del af vores hold af faste klummeskribenter – og vi er simpelthen så glade for at have ham. Og ikke nok med det, offentliggjorde han i sin første klumme, at ham og hans søde kæreste, skulle giftes – stort tillykke!

Fredagsbar på kontoret

Vi har længe gået og snakket om at vi da selvfølgelig skulle holde en fredagsbar, her på kontoret – men vi har simpelthen været så dårlige til at få det til at ske.. Men endelig fik vi stablet en fantastisk, og lidt for våd, aften på benene, hvor der blev drukket, grint, spist og danset – det var helt perfekt! Maden var nærmest et kunstværk i sig selv, Nori Sushi skuffer simpelthen bare aldrig. Læs alt om vores skønne aften lige her

Prince gik bort

Verden gik i lilla, da den forfærdelige nyhed ramte. En legende og et musikalsk geni forlod os desværre også i april måned. RIP.

Farvel og goddag!

I april måned sagde vi desværre også farvel til to helt fantastiske praktikanter – Line og Charlotte, som skulle tilbage til skolebænken. Vi ønsker dem al held og lykke i fremtiden, og siger tusinde tak for nogle rigtig gode måneder sammen! Men når en dør lukkes, åbnes en ny – og vi sagde dermed også goddag til en ny praktikant, Ditte – hjertelig velkommen til hønsegården søde Ditte!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og