Anmeldelse af: Natsværmer

Facts


Titel:
Natsværmer

  Forfatter: Jakob Olrik

 Forlag: Politikens Forlag

Udgivet: 2. Maj 2016

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer bog anmeldelser, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne måned anmeldt bogen: Natsværmer.

_________

Sex- og samlivsekspert Jakob Olrik bliver efter et foredrag opsøgt af en smuk, ung kvinde, der har noget, hun gerne vil fortælle ham. Selvom Jakob ikke er meget for det, indvilliger han alligevel i at mødes med hende. Et møde bliver til flere, og kvinden fortæller om sine grænseoverskridende seksuelle oplevelser som escortpige for kendte danskere og overklassen.
Langsomt forelsker Jakob sig i kvinden og bliver afhængig af hendes saftige fortællinger. Men kan han stole på hende? Fortæller hun sandheden? Jakob besættes af at finde ud af sandheden om hendes fortid.

”Natsværmer” er baseret på Jakob Olriks egne oplevelser, men er omsat til fiktion.


”Natsværmer” tager os med bag facaden til en pervers virkelighed i visse finere kredse.

Bogen er til tider ubehagelig læsning, men hvis man er lidt hårdfør og gerne vil have et indblik i, hvordan verden også kan se ud, så kan bogen godt være interessant. Personligt synes jeg, at bogen var svær at komme igennem, og enkelte afsnit er så grænseoverskridende, at jeg mest havde lyst til at lægge bogen fra mig. Hvis ikke ”Natsværmer” skulle anmeldes, så havde jeg sandsynligvis ikke læst den færdig. 

Rent skriveteknisk er ”Natsværmer” velskrevet, og Jakob Olrik bruger et enkelt og læsevenligt sprog, så bogen er let læst.

 ”Natsværmer” kan købes hos de fleste boghandlere.

Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på:

Instagram @boginspiration.dk
Twitter @boginspiration
Facebook boginspiration.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og