[single_post_category_name]

Sådan gik søndagens Pandora Tour: se de eksklusive smukke billeder!

Her på redaktionen havde vi den bedste, hyggeligste og mest sommerlige mors dag i går, da vi deltog i The Pandora Tour! Inden afgang var den klassiske cykelstald med kædeolie og kevlardæk skiftet ud med et ægte pimp-område med bast, balloner, tyl og tryl, så alle deltager kunne pimpe deres cykel og gøre den ekstra sommerlig!

Da startskuddet lød, cyklede alle de glade og jublende deltagere gennem byens gader og stræder med opstart fra det grønne og solbeskinnede Østre Anlæg.
 

Det var virkelig en mindeværdig, sjov og skøn oplevelse! Samtidigt var The Pandora Tour usædvanlig på flere måder, da cykeltouren var forbeholdt kassecykler, der var præmier for bedste stil og stemning fremfor det klassiske ræs, hvor det blot gælder om at komme først over målstregen, OG alle deltagere fik kaffe og candyfloss til at forsøde turen!

Det var en søndag, hvor tid, samvær og unikke minder var i fokus – og hvor vi kunne hylde en kvinde, som vi har kært! Dagen var i hvert fald fuld af skønne cykler, gode grin, knus og kys – vi er kæmpe store fans, og skal helt sikkert prøve det igen!! 🙂

Juryen bestod af vores egen Grafiske Designer, Julie Reinhold Randazzo, blogger Emily Salomon, Helen Rosenkjær Koppen Jensen fra Pandora og Szhirley som kårede de tre vindere.

Vinderne af bedst stylede kassecykel blev et hold kvinder fra tre generationer: Emilie Sophie som deltog sammen med sin mor, Anita Sara Kirkegaard, og mormor, Kirsten Ovesen, som deltog i kassecykelløbet for at få en fælles oplevelse og lave noget hyggeligt sammen.

Prisen som den bedste team spirit gik til Mette Pihl og Tina Brandi, som fejrede deres 20 års jubilæum som veninder! De to friske kvinder har en tradition for at overraske hinanden med venindeture – og i år skulle kassecyklen luftes.

Første præmien for ‘bedst over målstregen’ gik til Bettina Van Overeem og hendes team.

Vi kan slet ikke vente til næste år, og hvis du ikke nåede med i år, så vil vi virkelig opfordre dig til at tage din veninde, mor, svigermor, bedstemor, kollega eller en anden kvinde, som du har kært, under armen og komme afsted til en ægte tøsedag!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide