[single_post_category_name]

Nu kan du købe prisvindende design til 17,95 kr

I Skandinavien er vi kendt for et enkelt og stilrent design. Mange lande ser op til os! De elsker vores designs, og vi har faktisk flere prisvindende designere, som har hjulpet os med opbygge det image, vi har i dag.

Én af de designere er Andreas Engesvik fra Norge. Han har en master i design og har vundet flere priser for sine designs. Hans portefølje indeholder især møbler og boliginteriør, og han har haft større klienter i tidens løb. 
I samarbejde med Jordan har Engesvik nu designet en ny tandbørste. Den hedder Jordan Clean Smile og er SÅ fin med dens enkle design, rene linjer og et funktionelt greb. 

Tillykke

Jordan Clean Smile var én af vinderne til Red Dot Awards, hvor den kæmpede imod hele 5200 produkter. Kender du ikke til Red Dot, er det en international designpris, som uddeles af en jury bestående af 41 designeksperter fra hele verden. Det er et tough game, men med Jordans rette viden og Andreas Engesviks designekspertise klarede de sig intet mindre end fantastisk! Det skader vel heller ikke, at tandbørsten sælges i samarbejde med danske HAY 😉

I april blev tandbørsten lanceret hos HAY, hvor den går under navnet TANN, i deres pop-up butikskoncept Mini Market i Milano. Her blev hele 5000 stk. udsolgt på blot 3 dage! Det er altså rimeligt vildt, og vi glæder os over, at Jordan Clean Smile fremover vil indgå i HAYs faste portefølje.
Også i New York hos selveste MoMA (Museum of Modern Art) sælges tandbørsten, og her på redaktionen synes vi, at det er mega imponerende!

Selv om tandbørsten har et prisvindende design, er den slet ikke så dyr, som man måske skulle tro. Den koster fra det rimelige beløb 17,95 kr. og kan købes hos HAY samt i Bilka og Føtex. Så hvis du havde sat næsen op efter at skulle have fingre i en vaskeægte designer-tandbørste og ikke lige slår et smut forbi New York eller Milano, kan du sagtens også få fat i den herhjemme i kære Danmark 😉

At holde god mundhygiejne er i hvert fald ikke et problem med så flot en tandbørste! Vi får helt lyst til at stille vores tandkrus frem til display på badeværelset, så vi kan vise vores designer-tandbørste frem!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide