Sex slang-termer du skal kende i år 2016

Hvis du endnu ikke er opdateret med de hotteste hotte termer inden for sexslang, giver vi dig her en lille oversigt over, hvilke udtryk du helt sikkert vil støde på (og måske blive udsat for) i løbet af 2016. Nogle af dem er virkelig sjove, mens andre vil få dig til at krumme tæer og måske også løfte øjenbrynene en smule…

LÆS OGSÅ: Sexmusklen – træner du den?

 

Postboned er, hvad du er, når du kommer for sent til en aftale pga. en (uforudset) fræk aftale.

Side Chick er vores generations “den anden kvinde” eller “elskerinde”. Det er en pige, som har et forhold til en, som allerede er i et forhold.

Snatchchat er et nøgenbillede, der bliver sendt på Snapchat.

Doppelbanger betyder, at du har sex med én, fordi vedkommende ligner en anden, som du virkelig gerne vil have sex med.

Truffle Butter er en af de mere tåkrummende termer, så vi vil derfor nøjes med at sige, at det forklares nærmere i Nicki Minaj’s sang af samme navn og ellers må du Google det.

Sascrotch betyder, at en persons kønshår ikke er blevet trimmet i lang tid…

LÆS OGSÅ: Sex gode råd

Powerballing vil sige, at en fyr gnubber sine testikler under sex.

“Netflix and chill” er et synonym for sex. Så når du bliver spurgt, om du har lyst til at komme forbi en aften til “Netflix and chill”, betyder det i virkeligheden, at vedkommende ikke har nogen interesse i at se en god film sammen med dig.

Intercoarse er meget hård sex.

Masterwait er, hvad du må gøre, når du masturberer til porno på computeren, og du pludselig er nødt til at vente, fordi browseren skal loade midt i det hele.

Hotline Bling er titlen på Drake’s populære hit, men det er også et andet ord for booty call – altså når du bliver ringet op af en, som vil have sex.

LÆS OGSÅ: Eksperimenter med dit sexliv 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og