[single_post_category_name]

Sådan sparer du penge i hverdagen! 

For nogle falder det naturligt at kunne få pengene til at række måneden ud – og de kan endda også have plus på kontoen, når næste måned gør sit indtog, mens andre virkelig skal lægge sig i selen for ikke at skulle leve af havregrød de sidste to uger af hver måned… Med få og simple justeringer i hverdagen kan du dog nemt spare penge!

Læg et godt budget

Med et budget kan du nemt få overblik over, hvad du bruger dine penge på. På den måde kan du se, om der er nogle budgetposter, du eventuelt kan spare væk.

Saml dine bon’er for 1 måned og tjek din netbank for at se, om der er unødvendige sager, du kan skære væk.

Undgå take-out

Fastfood og take-out er nemt, men dyrt. Nem mad kan du selv lave, hvis du laver større portioner, som du fryser ned. Så er der nem mad til en dag, hvor tiden er knap.

Vær kritisk over for tillægsforsikringer

Tillægsforsikringer tilbyder forhandlere dig ofte, når du køber fladskærm, mobiltelefon eller hårde hvidevarer. Tegner du en tillægsforsikring, når du køber en vare, kan du få en ny, hvis varen går i stykker. Men du bør overveje, om det nu også kan betale sig for dig. Måske er du allerede dækket af købeloven eller din indboforsikring!

Find den billigste forsikring

Dit forsikringsbehov og dine forsikringsvilkår er det vigtigt at have helt styr på, så du kan sikre, at du har den rigtige forsikring, og at du ikke betaler for mere, end du har behov for.

Spar energi når du laver mad

Brug gryder med tætsluttende låg, så du mindsker strømforbruget og kog dit vand i elkoger i stedet for på komfuret.

Drop skyllemidlet

Skyllemiddel kan du spare penge på at droppe. Eddike er billigere og fungerer udmærket, hvis du synes, du har brug for et alternativ til skyllemiddel.

Læs magasiner gratis

Magasiner, aviser og ugeblade kan være en dyr budgetpost, og du kan bruge mange penge på noget, du måske kun læser 1 gang. Biblioteket har de fleste blade, som du kan læse på biblioteket eller låne med hjem gratis.

Find den billigste bank

Bankskifte kan være en god mulighed for at spare penge. Ofte kan man nemlig få en billigere aftale i en anden bank. Undersøg dine muligheder!

Forhandl om dine bankrenter

Renten på dit banklån er til forhandling. Bed om et møde og forbered dine argumenter godt. Spørg til bankens laveste rente, og hvad du skal gøre for at få den.

Køb brugt

Tøj og mange andre varer kan du ofte finde til en lavere pris, hvis du køber dem brugt. Brugte ting kan du nemt finde på nettet. Find for eksempel: Tøj, sko og mærkevarer, bøger, byggematerialer eller møbler.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide