Njord Sustainable Food Photo Competition: Skal du deltage? 

Hvert år produceres uanede mængder mad, og det er der selvsagt nogle, der skal betale for. Oftest ender det med at være naturen, som betaler den højeste pris, og vi er derfor alle nødt til at værne om den, hvis vi skal overleve på sigt.

Ovenstående er temaet i verdens allerførste bæredygtige madfoto-konkurrence: Bæredygtighed! Hvad enten du er professionel fotograf eller bare elsker at tage smukke fotos og er en dedikeret fotografentusiast, har du nu mulighed for at deltage i Njord Sustainable Food Photo Competition. Det vigtigste er at fortælle en historie med et godt billede – og at billedet afspejler bæredygtighed. Konkurrencen er international, og vinderen vil modtage flotte præmier og ikke mindst international opmærksomhed. Ønsker du at gøre omverden opmærksom på dine fotografiske evner eller kunne du tænke dig at udvide din kundeportefølje, er dette uden tvivl en stor mulighed!

Folkene bag konkurrencen er et team bestående af en fotograf og en kok/food stylist, som har taget billeder af mad i flere år. Billederne har hovedsageligt været til reklamebrug, men nu har de altså også skrevet en bog om bornholmsk madkultur. Bogen hedder ”Bornholm – Folk, Fæ og Foodies” og ligger i top 3 i kategorien ”Best Culinary Photography” i den meget prestigefyldte konkurrence ”World Gourmand Cookbook Awards”, hvilket mere eller mindre svare til en kulinarisk Oscar! Mens teamet arbejdede på bogen, blev de mere og mere opmærksomme på vigtigheden af bæredygtig mad, hvoraf resultatet er denne fotokonkurrence, som forhåbentligt kan sprede budskabet omkring bæredygtighed på en visuel og smuk måde.

Du kan læse meget mere om konkurrencen, de forskellige kategorier, betingelser for deltagelse etc. her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide