Det skal du lave denne weekend

– København – 

 

Nelly koncert i VEGA

Lørdagen bliver i nostalgiens tegn, når den Amerikanske hip-hop stjerne Nelly gæster VEGA. Vi kender ham fra hans ørehængere som ”Hot in here”, ”Just a Dream” og ”Dilemma feat. Kelly Rowland”. Team ChriChri skal ind og rocke med på samtlige numre! Vi glæder os især til at høre nogle nye numre fra hans ubetitlede kommende album. Der er stadig få billetter tilbage, så skynd jer hvis I også er klar på en aften fuld af musik og godt humør!
Køb din billet HER.

Hvornår?
28. Maj kl. 21

Hvor?
VEGA, København V

 

Copenhagen Secondhand Bazar

På søndag skal der købes bæredygtigt mode på Israels Plads! Jazzbandet JJJ Trio vil sørge for god stemning, imens du shopper og dufter til de skønne blomster, som Bloomon har dekoreret pladsen med. Med Torvehallerne som nabo er der rig mulighed for lækre forfriskninger i løbet af dagen. Som prikken over i’et vil Team ChriChri selvfølgelig også stå i staderne og sælge ud af alt vores lækre habengut, så kom meget gerne og hils på os! Det bliver den hyggeligste dag! 

Hvornår?
Søndag 29. Maj kl. 10 – 16

Hvor?
Israels Plads, København K

 

Wood Wood sample sale

Wood Wood sælger ud af sine kollektionsprøver, hvor du kan få 50 – 80% rabat. Det er helt sikkert værd at slå et smut forbi! Mon ikke der er en lille ting, som du simpelthen ikke kan undvære? Til de priser ville alt andet i hvert fald være dumt.. 

Hvornår?
Lørdag 28 maj kl. 10 – 18
Søndag 29. Maj 11 – 16

Hvor?
Frederiksborggade 54, København K

 

– Aarhus – 

 

Søndagsåbent

Butikkerne i Aarhus holder søndagsåbent denne søndag. Det gælder alle stormagasiner samt specialbutikker. Så hvis du bor i Aarhus, kan du få stillet din shoppetrang denne weekend! Og hey – vejret ser indtil videre ud til at blive dejlig solskinsrigt, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme ud og få luftet stængerne lidt 😉

 

Den gamle by

Vi har tidligere nævnt den Gamle by som en mulig weekends attraktion i Aarhus. Vi synes simpelthen, at der er så dejligt! Atmosfæren og stemningen er uden sammenligning den hyggeligste i byen, og hvis du interesserer dig for byens historie, er det stedET! 

Hvornår?
Alle dage 10 – 17

Hvor?
Den Gamle By, Aarhus C

 

Day Birger et Mikkelsen Lagersalg

Vi elsker lagersalg! Her kan du købe DAY Mainline og 2ND DAY, og de tager dankort. Så hvis du bor i Aarhus-området så stik lige hovedet forbi engang! 

Hvornår?
Lørdag 28 maj 10 – 18
Søndag 29. maj 10 – 14

Hvor? 
Ridehuset, Vester Allé 3, Aarhus

  

– Odense – 

 

Torvedag

På Sorte Brøde Torv er der hele året rundt torvedage, hvor du kan købe friskfanget fisk, frugt, grønt og ost. Det er så hyggeligt at komme hjem med lækre råvarer efter en formiddag på torvet! Så hvis du bor i Odense, vil vi klart anbefale at stå tidligt op og få noget ud af dagen. Og lad os så håbe at vejret holder.

Hvornår?
Lørdag 28. maj kl. 8 – 13

Hvor?
Ved Claus Bergs gade, Odense

 

Odense Havnekulturfestival 2016

Her vil der være masser af arrangementer for hele familien! Der vil b.la. være optrædener fra The Blue Van, The Savage Rose og selveste Onkel Reje 😉 Ja der er masser at give sig til for alle aldre. Der er tilmed en børneplads, hvor dine børn kan få en sjov weekend. Du kan læse meget mere om festivalen i deres katalog lige HER.

Hvornår?
27. – 29. maj

Hvor?
Odense Havn

 

– Aalborg –

Aalborg Karneval

Foto: Aalborgkarneval.dk

Behøves vi sige mere end, at du har en god undskyldning for at drikke dig fuld og have det fantastisk i dit aller sjoveste kostume! 

Hvornår?
20. – 28. maj

Hvor?
Aalborg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide