72 nye emojis på vej til dig

Du kan godt begynde at glæde dig! Der er nemlig ikke færre end 72 nye emojis på vej til din mobil. Her på redaktionen er vi ellevilde med det nye emoji-kuld, der indeholder de mest cool emojis, som du uden tvivl har sukket længe efter.

Gør dig klar til at klirre dine virtuelle champagneglas! The Unicode Consortium, der står for udvælgelsen af emojis, har nemlig netop godkendt hele 72 nye, fede emojis, som vil blive sendt ud i den virtuelle verden senere på måneden. Er du spændt? Det er vi nemlig!

En stor del af de nye emojis er de samme som dem, der blev foreslået sidste år, hvilket blandt andet omfatter et par klirrende champagneglas (see what we did there?). På madfronten får du endelig en avocado-emoji, som du helt sikkert har manglet! Derudover får du også en masse andre lækre emojis, der får mundvandet til at løbe. Der kommer blandt andet en tallerken fuld af pandekager, en falafel, en croissant og bacon. 

LÆS OGSÅ: How to: Text a guy in 9 ways!

I person-kategorien får du også en masse vigtige emojier som eksempelvis en gravid kvinde, en arm, der er i gang med at tage en selfie, en kvinde, der slår sig for panden samt en kvinde, der trækker på skuldrene. Der vil også være en emoji, der har kvalme, så du kan få medfølelse fra veninderne, når tømmermændene rammer…

Der er i den grad også taget højde for ligestilling i forbindelse med udarbejdelsen af de nye emojis. Vi får nemlig en prins til at ledsage den allerede eksisterende prinsesse-emoji, en mandelig danser til at give den gas med den kvindelige danser samt ingen ringere end Julemandens hustru. Det kan man kalde seje tilføjelser til emoji-universet!  

På trods af at de 72 nye emojis bliver sendt ud i denne måned, er du desværre nødt til at vente på en opdatering fra for eksempel Apple, før de bliver tilføjet til dit tastatur. Det forventes dog, at vores nye yndlings-emojis vil blive sendt ud med Android N og iOS 10-opdateringen senere på året. Mens du venter på at kunne sende en selfie-emoji til din BFF, kan du nærstudere de nye emojis i videoen herunder:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være