[single_post_category_name]

Dit juli horoskop: Fisken

Du behøver ikke at tage ud og rejse, du kan faktisk bare drømme dig væk. Du kan gå meget i dine egne tanker, for de er egentlig mere spændende end de fleste andre mennesker. Lange gåture, gerne ved vandet, giver dig både ro og inspiration. Sørg for at du kommer lidt ud omkring, du vil nyde det, når du først kommer afsted. 

Har du ikke en partner, så vi du lige nu savne at være to. Du behøver ikke at være alene, men du må tage en nyt forhold stille og roligt, det skal nemlig have tid til at udvikle sig. Du skal passe på med ikke at se et glassbillede frem for det, som er. Arranger noget sjovt som du og din partner kan være fælles om. Der må meget gerne ske noget, for fælles oplevelser giver en dejlig stemning, og det bringer jer endnu tættere sammen.

Din bedste veninde er: Skorpion 

Din bedste flirt er: Jomfru og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide