Dit juli horoskop: Jomfruen

At være sammen med gode venner eller opleve noget sammen med en gruppe af mennesker er først på måneden lige, hvad du har lyst til. Senere har du brug for noget tid for dig selv, så du kan få styr på dine tanker og fremtidige mål. Du kan få nogle virkelig gode ideer, og du kan næsten ikke vente, til du kan komme i gang.

Du kan være meget i tvivl, når det komme til kærligheden. Du ønsker at forelske dig, men samtidig er der noget, der holder dig tilbage. Egentlig er det fordi, du ikke er til pjat, og hellere er fri end lade dig nøjes. Inden længe dukker den helt rette op. Er du i et forhold, vil din partner være meget glad for dig. Der vil ikke være de store udfordringer, dem har I nemlig enten løst eller, I er gået hver til sit. 

Din bedste veninde er: Vandbærere

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet