Dit juli horoskop: Krebsen

Det er sjovt, at være sammen med dig. Du finder på mange sjove og spændende ting, du er meget charmerende og energisk. Det skaber en masse aktivitet, og du kaster dig gerne ud i alt, hvad der bydes på. Senere på måneden vil du have brug for at slappe lidt af. Du vi ikke have helt den samme energi, og trænger i stedet til forkælelse.

Du har masser af energi og en dejlig, charmerende og karismatisk udstråling. Der er ingen tvivl om, at andre tiltrækkes af dig, og er du single, er det nærmest blot at vælge. Du kan havne i noget jalousi ikke fra din side, men fra andres. Det skyldes, at du sagtens kan finde på at ”spille på flere heste”. Har du en partner, vil denne være meget opmærksom og forkæle dig, han kan jo også se, hvordan andre ser på og efter dig… 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Tyr og Løve


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450