Dit juli horoskop: Løven

Jo mere du får slappet af først på måneden, jo mere energisk vil du føle dig. Det er vigtigt, at du tager en timeout, så du har overskuddet til at kaste dig ud i alle de spændende ting, du har planlagt. Du har det bedst, når du har overblik over planer og begivenheder. Du kan nemlig godt lide at bestemme, men du er også god til at arrangere.

Du behøver ikke at gøre meget for at få positiv opmærksomhed. Du virker nemlig meget, meget tiltrækkende på andre. Det er din energi og udstråling, der er charmerende og uimodståelig. Du er meget uafhængig, og du bryder dig bestemt ikke om, at din partner lægger bånd på dig. Det kan ikke undgås, at du må gå på kompromis, men ellers vil du være i stand til at komme igennem med dine ønsker, hvis du bare bruger din charme. 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vægt og Tvilling


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide