Dit juli horoskop: Skorpionen

Det bliver ikke meget, du er hjemme. Du nyder at opleve en masse, og vil nærmest hele tiden være på farten. Der skal meget til, for at stoppe dig. Du må tænke på, at ikke mange kan følge med i dit tempo. Du kan med held bruge lidt tid på at lægge planer for resten af året. Du har mange gode ideer, som vil få dig langt. 

Der er en skøn fokus på kærlighed og parforhold. Det bliver en måned fuld af romantik og harmoni. Hvis du er single, men ønsker dig en partner, så vær aktiv og udadvendt. Sætter du kærligheden som mål, så vil du få, hvad du vil have. Er du i et forhold, så får I en fantastisk dejlig sommermåned sammen. I kan nærmest blive som nyforelskede igen. Foretag jeg noget impulsivt og spændende, det gør jer nemlig endnu tættere.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet