Life&Beyond

Dit juli horoskop: Skytten

Du har det bedst, når du har kontrol over tingene. Det lægger så langt fra dit vanlige optimistiske og muntre selv, så det hæmmer dig. Lad andre tage over for en tid, og læn dig tilbage og lad dig føre med. Det viser nye veje, og du vil få oplevelser, som du ellers ikke ville. Du har det godt, når du befinder dig i selskab med en god bog.

Du ved, hvad du ønsker, men du kan være bange for selv at tage initiativ. Dit selvværd er nemlig ikke altid er helt godt. Du vil derfor også lade andre komme til dig i stedet, men du må stadig være lidt imødekommende, hvis du er interesseret. Du vil føle dig tiltrukket af din partner, og det bliver derfor en meget romantisk måned. Du har brug for nærhed og intimitet, og der må også gerne være flere romantiske dates.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Fisk og Jomfru


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *