[single_post_category_name]

Dit juli horoskop: Stenbukken

Efter en noget prøvende start på måneden, vil du opleve, at alle muligheder åbner sig for dig. Selvom du måske ikke har tænkt dig at rejse, kan det alligevel komme til at ske. Når det er muligt, så tag imod de invitationer, du får. Du er meget udadvendt, og holder af at være social og møde nye mennesker og gamle venner.

Din partner er det vigtigste for dig lige nu. Du er styrende, tager initiativ og venter ikke på, at der skal ske noget. Du vil dog også nyde, at I bare er jer to på en lang gåtur eller lignende, så I får mulighed for at tale sammen om jeres drømme og mål. Er du single og på udkik efter lidt sommer romantik, så vil mulighederne ligge åben for dig. Der er masser af kærlighed og romantik i vente, så tag en chance og kast dig ud efter den.

Din bedste veninde er: Tyren

Din bedste flirt er: Krebs og Vandbærer


Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide