Life&Beyond

Dit juli horoskop: Tvilling

Fokus flytter sig helt fra arbejdet til det nære. Der er ingen tvivl om, at du har det godt med den frihed som sommeren giver. Du holder af at være ude, møde nye mennesker og bare slappe af. Det er dog familie og partner, der får den største opmærksomhed. Du nyder, at I ikke har travlt med noget bestemt, men bare kan være impulsive. 

Du er en rigtig flirt. Ja, der er faktisk ingen der som dig, kan skabe spænding og lægge op til sjov. Andre vil derfor også tiltrækkes af dig, og du har flere muligheder, end du kan nå at udforske. Egentlig er du nok også lidt mere seriøs, end du giver udtryk for. Er du i et forhold, vil der være mindre stress omkring jer, og der skaber en bedre stemning, end der har været mellem jer længe. Brug tid på at finde ind til hinanden igen. 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *